Cemfort B65 golfplaat 2135x1093 mm zwart

Cemfort B65 golfplaat 2135x1093 mm zwart

De nieuwste generatie vezelcement golfplaten van Cembrit zijn gemaakt van geselecteerde natuurlijke en milieuvriendelijke grondstoffen

Prijs op aanvraag Richtprijs vanaf €35,30 /plaat incl. 21% btw
Merk:
CEMBRIT
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Magazijn - Winkel Delft
Snelle levering!
Bestellen

Duurzaam. Sterk. Functioneel.

De golfplaten behouden het sterke en mooie oppervlak voor tientallen jaren, zelfs in het veranderlijke Belgische klimaat. Ze zijn nagenoeg onderhoudsvrij, en snel en eenvoudig te plaatsen. Cembrit vezelcement is een ademend materiaal, waardoor condensvorming en roestvorming geen kans maken. Daarnaast dempt vezelcement het geluid van hevige regen en hagel aanzienlijk. Daarom is een Cemfort® B65 golfplaatdak een veilige keuze wanneer het op sterkte, uiterlijk en prijs aan komt. Zowel in nieuwbouw als renovatie. De kwaliteit is uniform, de sterkte is hoog en de afwerking mooi. 

Veiligheid
Met het oog op een verhoogde veiligheid in geval van schokbelasting en om het risico van doorvallen sterk te reduceren, bevat een Cemfort® golfplaat in elke golf een interlaminaire beveiligingsstrip van polypropyleen. Met name bij projecten in de landbouw en industrie, waar geen onderdak wordt gebruikt, is dit van belang.