Lijstwerk decoratief

Plafonds kunnen er verrassend mooi uitzien. Ontdek hoe je met kroonlijsten, plafondtegels en rozetten een ruimte pas écht de grandeur geeft die ze verdient. Sober en strak of met een barokke toets: de collectie van Orac omvat ze allemaal.
Zonder plinten oogt de overgang van vloer naar muur onafgewerkt en kaal. Bovendien kan de muur ook gemakkelijk beschadigd worden. Plinten zijn daarom méér dan decoratief alleen. Ze beschermen de muur, verbergen barsten en bijvoorbeeld ook de uitzetvoeg voor de werking van parket. Verder zijn de Orac Decor® plinten niet enkel waterbestendig en overschilderbaar, veel modellen hebben ook nog een bijkomende troef: ze verbergen kabels.
Wanneer de afbeelding voorzien is van het logo "Flex" dan is deze ook flexibel verkrijgbaar. Flexibele lijsten zijn zeer veelzijdig en de afwerking is veel mooier dan als je hout gebruikt. Vooral met de hoge eisen in interieurdecoratie tegenwoordig. Gebogen lijnen, cirkels en rondingen allerhande: zonder enige moeite zet je ze op muur en plafond!
Bekijk een kleine selectie online, in onze winkel laten wij u graag meer zien!