Koolschijn; sinds 1920

Koolschijn Bouwmaterialen is opgericht in 1920. Professionele bouwbedrijven en doe-het-zelvers weten al jaren de weg te vinden voor het afhalen en leveren van hun bouwbenodigdheden. Afnemers van het eerste uur kunnen we nog steeds tot onze klanten rekenen. Koolschijn bouwmaterialen is een echt familiebedrijf, van vader op zoon, met een vast personeelsbestand bij wie vakkennis, klantgerichtheid en service ouderwets belangrijk is. Het bedrijf is verdeeld in 2 vestigingen: BouwCenter Koolschijn voor al uw bouwmaterialen en Koolschijn Showroom met keukens, sanitair en tegels.

"Alles voor de professional en doe-het-zelver!"
BouwCenter Koolschijn gevestigd aan Cyclotronweg 3 te Delft is aangesloten bij het grootste bouwarsenaal van Nederland: BouwCenter. Hierdoor is men verzekerd van haarscherpe prijzen en probleemloze service. Regelmatig verschijnt een BouwKrant met speciale acties en aanbiedingen.
BouwCenter Koolschijn
HoutCenter Koolschijn. Via een aparte ingang heeft u toegang tot makkelijk te benaderen vurenhout en plaatmaterialen. Houtloods

"U verbouwt, wij bezorgen"


Koolschijn Expeditie. Koolschijn heeft een uitgebreid wagenpark en kan de service bieden de materialen voor de deur of op de bouwplaats af te leveren.

Bezorging op de bouwplaats

"De gevelsteen- en dakpannenspecialist in de regio"

Showroom bouwmaterialen
. Een bezoek aan BouwCenter Koolschijn aan de Cyclotronweg is de moeite waard. In de showroom presenteren we een enorm assortiment gevelstenen en dakpannen. Ook ramen en deuren van de beste merken staan ruim opgesteld. Vanuit onze vestiging van 12.500 m2 kunnen wij de bouwmaterialen uit voorraad leveren.

Wij zijn stenen- en dakpannen specialist

Koolschijn showroom. In de eigentijdse showroom, gevestigd aan de Rotterdamseweg 352 te Delft vindt u keukens, badkamers en tegels. Siematic keukens, badkamers en tegels

"Ook de apparaten zijn belangrijke ingrediënten in uw keuken"

SieMatic Huis Delft
biedt u keukenlijnen van klassieke landhuisstijl tot strak en modern. Onze adviseurs bieden met hun ervaring een betrouwbaar en deskundig advies en ontwerpen uw keuken op maat. Tevens verzorgen wij alle bouwkundige werkzaamheden zodat wij de keuken kookklaar kunnen opleveren. Uiteraard meten wij de keuken bij u ter plaatse in zodat u er verzekerd van kan zijn dat alles exact past. Kortom u wordt volledig ontzorgd!


Siematic S2
"Wand- en vloertegels: de mogelijkheden zijn eindeloos"

Sanitair, wand- en vloertegels
. Bij Koolschijn vindt u een groot aantal opstellingen van badkamers met een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels. Ook hier geldt dat wij met ervaren mensen de badkamer badklaar kunnen opleveren.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom. Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs. U bent van harte welkom!

Wandtegels en vloertegels

Bouw BouwCenter Koolschijn (Cyclotronweg 3)

Vertrek bij Rotterdamseweg 150C


Luchtfoto van de locatie Rotterdamseweg 150c
Bouw huidige Showroom (Rotterdamseweg 352)

Uitbreiding assortiment showroom met keukens (Rotterdamseweg 352)

Aankoop Rotterdamseweg 150-C Verhuizing van Rotterdamseweg 172

Aankoop Rotterdamseweg 352 (start showroom tegels)

Begin verkoop bouwmaterialen Rotterdamseweg 172

Verkoop bouwmaterialen vanaf de Ezelsveldlaan

Begin verkoop bouwmaterialen vanaf diverse lokaties in Delft

Enkele historische foto's:
Busje voor vervoer van Koolschijn Tegels Vanaf 1920 bezorgen we bij u thuis. Vroegen met paard en wagen, nu iets moderner! Het zand wordt met het vrachtschip over de Schie aangevoerd.