Magazijn-/ logistiek medewerker

Bouwcenter Koolschijn is een bouwmaterialenhandel gevestigd in Delft en is in meer dan 100 jaar uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de moderne bouwshop en het drive-in magazijn, weten klanten ook de uitgebreide collectie deuren en gevelstenen te vinden. Vanuit de eigentijdse showroom verkoopt Bouwcenter Koolschijn een uitgebreid assortiment keukens, badkamers en tegels van gerenommeerde merken. Samen met meer dan 45 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Koolschijn het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 110 jaar verankerd is in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.


Wij zoeken een:

Magazijn-/ logistiek medewerkerWat ga je doen?


In het magazijn van Bouwcenter Koolschijn ben je de hele dag bezig met verschillende werkzaamheden: Vrachtauto’s laden en lossen en orders picken. Verder zorg je er voor dat in het magazijn alles netjes geordend en opgeruimd is. Ook het begeleiden van klanten bij het kopen en ophalen van hun materialen in het drive- in magazijn hoort bij je werkzaamheden. Veelal doe je deze werkzaamheden met een heftruck, maar fysiek sjouwen hoort er ook bij.


Met wie werk je samen?

Je werkt samen met drie directe collega's in het magazijn en je hebt ook veelvuldig contact met eigen chauffeurs en chauffeurs van onze leveranciers.


Wie ben jij?

Je heb ervaring met magazijnwerkzaamheden en bent gewend om met kwetsbare producten om te gaan. Je bent precies, gestructureerd en zelfstandig.

Daarnaast heb je:

  • Een MBO- werk- en -denkniveau
  • Een geldig heftruck/reachtruck certificaat
  • Een meedenkende, vriendelijke en actieve manier van werken.


Dit bieden wij

Jouw werkdag? Die is nooit hetzelfde, dat houdt je scherp en het werk afwisselend. Wij kiezen voor werken met duurzame, betrouwbare kwaliteitsproducten waardoor onze leefomgeving veilig en gezond blijft. Daarnaast krijg je de ruimte om mee te denken en jouw ideeën uit te werken.

Daarnaast ontvang je:

  • een salaris dat past bij jouw kennis en (werk)ervaring
  • pensioenopbouw
  • reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting
  • minimaal 25 vakantiedagen
  • de mogelijkheid trainingen en/of opleidingen te volgen die jou helpen verder te groeien binnen je functie en binnen ons bedrijf


Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie?
Neem dan contact op met Erik Steen, bedrijfsleider, tel.nr. 06 - 15 08 58 44 of vacature@bouwcenterkoolschijn.nl

We zien jouw reactie graag tegemoet!

Meer informatie over Koolschijn kun je vinden via www.koolschijn.nl of www.bouwcenterkoolschijn.nl.

Acquisitie naar deze advertentie wordt niet op prijs gesteld