Magazijn-/ logistiek medewerker

Bouwcenter Koolschijn is een bouwmaterialenhandel, gevestigd in Delft en is in 100 jaar uitgegroeid tot een begrip in de regio. Vanuit onze eigentijdse showroom verkopen wij een uitgebreid assortiment keukens, badkamers en tegels van gerenommeerde merken. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Koolschijn het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wij zoeken een:

Magazijn-/ logistiek medewerker


Wat ga je doen?


In het magazijn van onze showroom ben je de hele dag bezig met verschillende werkzaamheden: het laden en lossen vrachtauto’s met artikelen uit het assortiment van onze showroom. Verder zorg je er voor dat in het magazijn alles netjes geordend en opgeruimd is. Veelal doe je deze werkzaamheden met een heftruck, maar fysiek sjouwen hoort er ook bij.


Met wie werk je samen?

Je werkt samen met één directe collega in het magazijn en je hebt ook veelvuldig contact met de verkopers in de showroom, onze eigen chauffeurs en chauffeurs van onze leveranciers.


Wie ben jij?

Je heb ervaring met magazijnwerkzaamheden en bent gewend om met kwetsbare producten om te gaan. Je bent precies, gestructureerd en zelfstandig.

Daarnaast heb je:

  • Een MBO- werk- en -denkniveau
  • Een geldig heftruckcertificaat
  • Een dienstverlenende instelling


Wat bieden wij?

Bouwcenter Koolschijn staat garant voor een afwisselende en uitdagende job, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder personeelskorting
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Een fijne, informele werksfeer met goede koffie


Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie,
neem dan contact op met Mark van Beek, vestigingsleider, tel.nr. 06- 18 55 07 35 of vacature@koolschijn.nlWe zien jouw reactie graag tegemoet!