Deuren

In de BouwCenter Koolschijn shop kunt u terecht voor binnen- en buitendeuren van de merken: Skantrae, Albo, Weekamp, Svedex, Austria, HBI of Hormann. In onze winkel tref je ruim 100 deuren aan, dit tezamen met een veelvoud aan deurbeslag zijn wij de grootste uit de regio! Naast aannemers en zzp'ers weten ook particulieren de weg steeds vaker te vinden naar onze winkel. Mede hierdoor kunnen wij groot inkopen, waardoor wij onze deuren voor een scherpe prijs door heel nederland kunnen aanbieden. Bovenop onze vaste lage prijs kunt u nu ook van extra acties profiteren.

Altijd een deuren actie!
Weekamp deuren
1) Cash back actie = € 100,- retour (incl.btw) Bij aanschaf van een luxe voordeur incl. driepuntsslot en voorlak. Geldig t/m 4 juni 2017.
Skantrae deuren
1) Cash back actie = € 75,- retour (incl.btw.) Bij aanschaf van een Skantrae voordeur. Geldig t/m 30 juni 2017.
2) Cash back actie = € 150,- retour (incl. btw.) Bij aanschaf van een Skantrae voordeur incl. Skantrae hang- en sluitwerkpakket. Geldig t/m 30 juni 2017.

Met de deur in huis vallen. Ieder huis heeft een voordeur, deze geeft de uitstraling aan je huis. Bij Koolschijn vind u vele buitendeuren in diverse stijlen. Zo kunt u bij ons terecht voor een moderne voordeur in uw nieuwbouw woning. Toch kunnen ook mensen met een klassiek grachtenpand prima bij ons slagen. De vele merken zorgen voor een totaal van ruim 100 deuren te bewonderen in onze showroom. Onze verkopers vertellen u er graag meer over en nemen u mee op zoek naar uw ideale binnendeur. Het is extra interessant om voor een deur bij ons te slagen omdat wij altijd een actie hebben! Zo profiteert u niet alleen van een ruime keuze maar ook van een scherpe prijs!