Verkoper keukens

NiVo Keuken is al meer dan 25 jaar een begrip in Pijnacker en wijde omgeving. NiVo Keuken staat bekend om de presentatie van de nieuwste noviteiten op keukengebied en haar diversiteit in stijlen. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt NiVo Keuken het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wij zoeken een talentvolle/ervaren:

Verkoopadviseur keukens

Wat ga je doen?

Vanuit onze eigentijdse showroom geef je advies aan onze klanten over het uitgebreide assortiment keukens . Je inspireert onze klanten en maakt ze enthousiast met je creatieve ontwerpen en productkennis, zodat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het hele proces van ontwerp en adviseren, het maken van offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Met wie werk je samen?

Je komt terecht in een klein, hecht en professioneel team met vier verkopers in de showroom waarin de keukenmerken Schmidt en Schroder worden verkocht.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in, of hebt op een andere manier affiniteit met de verkoop van keukens. Je vindt het leuk om binnen een klein verkoopteam op een informele manier samen te werken. Je bent creatief, nauwkeurig, actief en vriendelijk naar onze klanten. Daarnaast heb je:

  • Minimaal een MBO- werk- en -denkniveau
  • Affiniteit met afbouw en/of woninginrichting
  • Uitstekende verkoopkwaliteiten


Wat bieden wij?

NiVo Keuken staat garant voor een afwisselende en uitdagende job, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder personeelskorting
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Een fijne en informele werksfeer


Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie,
neem dan contact op met Mark van Beek, verkoopleider showroom, tel.nr. 06-18550735 of vacature@koolschijn.nl


We zien jouw reactie graag tegemoet!