Verkoper bouwshop

Bouwcenter Koolschijn is een bouwmaterialenhandel, gevestigd in Delft en is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast de prachtige bouwshop en drive-in magazijn met onder andere hout- en bouwmaterialen, weten klanten ook de uitgebreide collectie deuren en gevelstenen te vinden. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Koolschijn het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.


Wij zoeken, voor onze Bouwcenter vestiging te Delft, een talentvolle:

Verkoper bouwshop


Wat ga je doen?


In de bouwshop ben je vooral bezig met de verkoop van ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen en met name de deuren als specialiteit. Je bouwt en onderhoudt relaties en geeft advies aan voornamelijk professionele klanten, zoals aannemers, ZZP-ers, maar ook handige doe-het-zelvers. Ook zorg je er voor dat de bouwshop up-to-date blijft. en stel je offertes op die je ook opvolgt. Daarbij heb je veel telefonisch contact met bijvoorbeeld leveranciers en zusterbedrijven.


Met wie werk je samen?

Je werkt op een informele manier samen in een hecht team van vijf à zes verkopers, die zeer ervaren zijn en waar je altijd met je vragen terecht kunt. Verder heb je een intensief contact met de medewerkers in het magazijn, waar de voorraad van de grote materialen ligt en met collega’s van de binnendienst.


Wie ben jij?

Je hebt ervaring als verkoopmedewerker en bent geïnteresseerd in de verkoop van hout en bouwmaterialen. Je vindt het leuk om in een team te werken en samen tot oplossingen te komen. We verwachten dat je nauwkeurig en actief bent, maar ook vriendelijk naar onze klanten toe. Daarnaast heb je:

  • Een MBO- werk- en -denkniveau
  • Enige kennis van bouwmaterialen
  • Goede verkoopkwaliteiten


Wat bieden wij?

Bouwcenter Koolschijn staat garant voor een afwisselende en uitdagende job, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder personeelskorting
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Een fijne, informele werksfeer met goede koffie


Wil je nadere informatie?


Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met
Thero Janssen, vestigingsleider, tel.nr. 06-10034629 of vacature@bouwcenterkoolschijn.nl


We zien jouw reactie graag tegemoet!

Meer informatie over Koolschijn kun je vinden via www.koolschijn.nl of www.bouwcenterkoolschijn.nl.

Acquisitie naar deze advertentie wordt niet op prijs gesteld