Verkoper binnendienst

Bouwcenter Koolschijn maakt deel uit van de Logus-De Hoop groep, een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen. Daarnaast hebben enkele vestigingen een showroom waar fraaie badkamer/ en keukenopstellingen worden getoond. Met elf Bouwcenters en vijf showrooms is Bouwcenter Logus-De Hoop een begrip in de regio's Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. Samen met meer dan 45 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus-De Hoop het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 110 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Bouwcenter Koolschijn


Wij zoeken, voor onze Bouwcenter vestiging te Delft, een talentvolle:

Verkoper binnendienst

Dit wordt jouw baan

Je legt in nauwe samenwerking met de buitendienst, actief contact met potentiële klanten en onderhoudt nauwe banden met onze bestaande klanten. Vanuit onze vestiging in Delft ga je meteen aan de slag als er een klantvraag binnenkomt. Jij achterhaalt wat de klant nodig heeft door de juiste vragen te stellen. Op deze manier zorg je voor uitstekend advies. Je onderhandelt met leveranciers over prijzen en leveringen en maakt een passende offerte. Ook verzorg je de administratieve afhandeling van de orders.

Daarnaast werk je intensief samen met de afdelingen verkoop en logistiek van de Logus-De Hoop-vestigingen Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Zwijndrecht. Je collega´s van de afdeling binnendienst van Bouwcenter Koolschijn maken je wegwijs in deze dynamische werkomgeving.Dit breng jij mee

Je hebt kennis van bouwmaterialen of ervaring op een afdeling Verkoop Binnendienst. Je vindt het leuk om binnen een gedreven en professioneel verkoopteam te werken. Je bent nauwkeurig, actief en hebt een klantvriendelijke instelling. Gezien de soms complexe offertes zijn goede rekenkundige vaardigheden noodzakelijk. Daarnaast vragen wij:

  • Minimaal een mbo- werk- en -denkniveau;
  • Een uitstekend verkooptalent;
  • Teamplayer;
  • Bereidheid om je verder te bekwamen in de kennis over bouwmaterialen.Dit bieden wij

Bouwcenter Koolschijn / Logus-De Hoop staat garant voor een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een uitdagende baan met veel contact met klanten;
  • Professionele en gedreven collega’s;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met
Thero Janssen, vestigingsleider, tel.nr. 06-10034629 of vacature@bouwcenterkoolschijn.nl


We zien jouw reactie graag tegemoet!

Meer informatie over Koolschijn kun je vinden via www.koolschijn.nl of www.bouwcenterkoolschijn.nl.

Acquisitie naar deze advertentie wordt niet op prijs gesteld