YBS SuperQuilt 10 meter x 150 cm meerlaagse isolatiedeken 40 mm

YBS SuperQuilt 10 meter x 150 cm meerlaagse isolatiedeken 40 mm

Isolatie en dampscherm in één. Ideaal voor renovatie. Met echte aluminium toplagen, hoge isolatiewaarde: R-waarde dak = 2,70 m2. K/W. Eenvoudig en snel aan te brengen

€0,00
€17,58 /m²
incl. 21% btw
Exclusief BTW: €14,53 /m²
Merk:
YBS
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Besteleenheid:
per rol
Inhoud:
15 m²
Prijs per rol:
€263,72 incl. 21% btw
Magazijn - Winkel Delft
Snelle levering!
Bestellen

Meerlagig isolatiedeken voor hellende daken
Hoge warmte-isolatie in een dun en soepel meerlagig membraan

Wat is SuperQuilt?

SuperQuilt is een erg soepel en gebruiksvriendelijk meerlagig isolatiemateriaal met uitstekende thermische eigenschappen. Hotbox-tests bevestigen de hoge warmteweerstand van 2,71 m²K/W. Wanneer aan beide zijden van het materiaal rekening wordt gehouden met een luchtspouw van 25 mm.

Hoe werkt SuperQuilt?

Door de speciale samenstelling met meerdere isolatielagen vormt SuperQuilt een effectieve barrière voor alle soorten energieoverdracht (d.w.z. conductie, convectie en straling). Doordat SuperQuilt infrarode straling reflecteert, werkt het bijzonder effectief. Hierdoor bewijst SuperQuilt zijn nut in de winter door de warmte in het gebouw naar binnen en de koude naar buiten terug te kaatsen. Maar ook in het zomerseizoen biedt Super-Quilt soelaas: het vormt een barrière tegen extreme hitte waardoor kunstmatige koelsystemen overbodig worden en de ruimte onder het dak niet beklemmend warm wordt.

Door de unieke manier waarop SuperQuilt is genaaid, vermindert het risico op koudebruggen die gewoonlijk bij dit type isolatiemateriaal opduiken.