IsoBouw isolatieplaat 1000x500x50 mm EPS 100-SE R=1,35

IsoBouw isolatieplaat 1000x500x50 mm EPS 100-SE R=1,35

IsoBouw EPS is een isolatiemateriaal, licht van gewicht en toch drukvast, gemakkelijk en veilig verwerkbaar.

Prijs op aanvraag Richtprijs vanaf €3,88 /plaat incl. 21% btw
Merk:
ISOBOUW
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Magazijn - Uitlopend
Let op: OP = OP!!
Bestellen

Bij BouwCenter Koolschijn verkrijgbaar: EPS, voor vele gebieden toepasbaar
Op basis van onze grondstoffen hebben wij een breed assortiment isolatiesystemen ontwikkeld. Daardoor kunt u voor alle lagen van een bouwwerk op een betrouwbare isolatie oplossing rekenen. Van fundament tot en met dak en van nieuwbouw tot renovatieproject. De eenvoudig te verwerken kwaliteitsoplossingen passen bovendien stuk voor stuk in het DuBo-pakket (Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen). Betrouwbare, sterke concepten garanderen u een efficiënte projectafwikkeling, zowel financieel als praktisch.

Toepassingsgebieden EPS van IsoBouw:

  • Hellende daken: Op hellende daken is vaak weinig ruimte om te isoleren. De EPSHR-dakelementen van IsoBouw zijn dun en isoleren uitstekend. Omdat ze licht zijn en voorzien van slimme details, verwerkt u ze bovendien eenvoudig en in korte tijd. We hebben oplossingen voor nieuwbouw en renovatie voor gording- en sporendaken en voor pannen- en rietbedekking.
  • Prefab dakelementen: Als u woningen in serie bouwt, zijn de geprefabriceerde dubbelschalige dakelementen van IsoBouw heel praktisch. Daarmee bouwt u snel en hoogwaardig met een aanzienlijke kostenbesparing. Bovendien bereikt u een hoog wooncomfort, want gordingen en naden zijn niet zichtbaar. Sparingen voor bijvoorbeeld dakramen en dakkapellen maken we precies op maat voor u. Dat bespaart tijd.
  • Vlakke daken: Als u een vlak dak maakt, moet dit prima beloopbaar zijn, lang meegaan en blijvend goed isoleren. Met die wensen hebben wij rekening gehouden. U vindt bij ons toepassingen voor bitumineuze en kunststofafdichting, met of zonder cachering. Ons brede assortiment bestaat uit vlakke platen, afschotplaten, klapbanen en sandwichpanelen. Bij afschotdaken zijn de platen voorzien van plaatsingscoderingen, zodat u alle soorten vlakke daken in korte tijd voorziet van duurzame kwaliteitsisolatie.
  • Staalsandwich panelen: Wilt u voordelig een hoogwaardig gebouw snel en compleet realiseren? Benut dan de brede toepassingsmogelijkheden van onze staalsandwich dak- en gevelpanelen. Ze hebben een hoog isolerend vermogen, een lange levensduur en een fraaie vormgeving. Bovendien zijn onze elementen onderhoudsarm en eenvoudig te verwerken.
  • Funderingen: Als u beton stort, wilt u kunnen vertrouwen op een ijzersterk bekistingsysteem voor funderingen die niet ‘klapt’. Daarom heeft IsoBouw de bodemplaat en zijwanden van de driedelige EPS-funderingskist gewapend met polystyreenstroken. Het systeem is zo sterk dat u het beton zonder onderbreking kunt storten. U plaatst onze bekistingssystemen bovendien snel en arbeidsvriendelijk. Niet voor niets is onze oplossing het voorkeurssysteem van de Stichting Arbouw. IsoBouw heeft op dit product twee patenten, zowel op de driedeligheid als op het gebruik van de PS-stroken.
  • Vloeren: Om een goede betonvloer zonder koudebruggen en met een uitstekende hechting te maken, moeten de onderliggende isolatieplaten naadloos op elkaar aansluiten. De uitgekiende randafwerking van onze vloerplaten zorgt ervoor dat deze zowel horizontaal als verticaal niet verschuiven. Daardoor hebt u geen folie nodig. Dankzij deze eigenschap én de grote plaatafmetingen verwerkt u 20% meer vierkante meters met hetzelfde aantal handelingen. Dat bespaart tijd en dus kosten.
  • Spouwmuren: Uw klanten vragen duurzame en comfortabele spouwisolatie. Om ervoor te zorgen dat u dit waarmaakt, zijn de oplossingen van IsoBouw bestand tegen vocht. Zo blijven ze schimmelvrij en houden ze langdurig een hoge isolatiewaarde. Wanneer u weinig ruimte in de spouw hebt, zet u ons extra dunne systeem met een hoog isolerend vermogen in. Onze spouwoplossingen zijn veilig en gemakkelijk toe te passen.
  • Andere toepassingen: EPS-blokken zijn ook in andere sectoren een waardevol instrument. Zo komt u ze tegen als funderingssysteem in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Omdat ze licht en sterk zijn, maken ze een snelle aanleg van wegen, viaducten en opgehoogde terreinen mogelijk. Deze constructies zijn bovendien onderhoudsarm. Diverse industrieën werken daarnaast met onze contourgesneden EPS-vormdelen. Die ziet u bijvoorbeeld in de betonverwerkende industrie of als isolatie voor buitengevelsystemen.